Cerere oferta credit

Cerere oferta credit


CBC Imobiliare (sc casa bucur consult srl) iti ofera o solutie simpla de informare si comparare prin care poti gasi produsul bancar potrivit nevoilor tale.

 Formular:

Numele complet *

CNP tel (Cod Numeric Personal) *

Accept faptul ca CNP-ul meu va fi transferat catre banca BCR.SA Romania

Telefon *

Adresa de email *

INFO

1. Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii!
2. CNP-ul dumneavoastra impreuna cu restul datelor vor fi transferate catre banca BCR.SA Romania

CBCimobiliare(sc casa bucur consult srl) este un portal independent si este partener BCR.SA Romania.
Contractarea unui credit de la o banca presupune mai multe costuri. Unul dintre cele mai importante este dobanda dar, pe langa aceasta, exista multe alte comisioane, taxe sau asigurari necesare care pot ridica foarte mult costul unui credit. Dobanda este cel mai promovat cost aferent unui credit, insa de cele mai multe ori nu este elementul principal care determina costul unui credit, ci poate reprezenta foarte putin din costul total.
Cunoscand faptul ca majoritatea bancilor promoveaza dobanda unui credit si incearca sa isi atraga clientii prin aceasta metoda, CBCimobiliare(partener BCR.SA Romania), vine in ajutorul persoanelor care doresc obtinerea unui credit cat mai avantajos.
Indiferent ca rasfoiti, filtrati, sortati sau vizualizati creditele dintr-o categorie, puteti aplica aici gratuit, informanduva si comparand creditele, puteti gasi produsul bancar potrivit nevoilor tale.
Va multumim pentru utilizarea serviciilor noastre si va dorim mult succes in obtinerea creditului dorit.
”CBCimobiliare”(sc casa bucur consult srl).

Termeni şi condiţii pentru credit:

Transmiterea solicitării echivalează cu acceptarea următoarelor menţiuni:

– Prin completarea acestui formular, solicit ca datele mele să fie transmise la BCR S.A., societate administrată în sistem dualist, în vederea furnizării de informaţii suplimentare privind soluţiile de finanţare oferite de BCR.

– Confirm faptul că toate informaţiile din acest formular sunt adevărate şi complete şi, în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

– Sunt de acord cu folosirea datelor mele personale pentru a primi informaţii despre produse şi activităţi ale BCR şi ale partenerilor săi.