Despre noi

Despre noi


Se poate spune orice despre noi… Important e ce se vede, ce am demonstrat ca suntem in stare si ce planuri avem in urmatorii 50 de ani! Vi se pare mult? Noua, nu!… Casa Bucur Consult Imobiliare a fost conceputa ca o afacere de familie. A fost, este si va ramane afacerea lui Cristi Bucur.

Doar 3 ani. Atat ne-a trebuit sa demonstram ca suntem o agentie imobiliara cu un cuvant de spus pe piata imobiliara. Suntem profesionisti, optimisti si entuziasti!

In 2011 am indraznit sa credem ca vom putea construi o agentie imobiliara care sa ofere servicii profesioniste. Dupa doar 3 ani de activitate, dar cu brokeri avand experienta intre 7 si 11 ani pe piata imobiliara, Casa Bucur Consult Imobiliare a reusit sa se impuna cu succes pe piata imobiliara din Bucuresti. Ne-am specializat pe fiecare segment imobiliar in parte, pe baza unor pregatiri intense si constante, cu traineri profesionisti – specializati in domeniul imobiliar. Investim continuu in calitatea serviciilor, pentru ca am fost constienti de la bun inceput ca exigenta clientilor/investitorilor va creste permanent si numai o prestatie cu adevarat profesionista va consolida increderea partenerilor nostri in Casa Bucur Consult Imobiliare.

De ce suntem mai buni ca altii? De ce nu ne e frica de concurenta? Cu ce ne deosebim de alte agentii?

Originalitatea companiei consta in faptul ca toti angajatii/colaboratorii permanenti ai Casa Bucur Consult Imobiliare gasesc pentru clientii firmei cele mai bune solutii, ca si cum ar fi in joc propriii lor bani. Aceasta implicare totala demonstreaza ca noua ne pasa de succesul clientilor/investitorilor nostri, de viitorul lor in afaceri. Casa Bucur Consult Imobiliare poate fi si  agentia ta imobiliara! Partenerul tau de incredere in domeniul imobiliar!

CASA BUCUR CONCULT  Imobiliare  ofera urmatoarele servicii imobiliare in Bucuresti:

– consultanta in tranzactii: promovarea si vânzarea de proiecte imobiliare exclusive, vânzarea si inchirierea de locuinte, vânzarea de terenuri, birouri, spatii comerciale.
– consultanta pentru obtinerea creditelor imobiliare.

Cind aveti o problema imobiliara, cu siguranta aveti nevoie de CASA BUCUR CONCULT  Imobiliare! Cu noi poti sa gasesti casa pe care o doresti !

PUNETI-NE LA INCERCARE! CONTACTATI-NE ACUM!